En de winnaar is: jouw club

En de winnaar is: jouw club

Of het nu sportclubs, jeugdhuizen of andere verenigingen zijn. Ze hebben allemaal hetzelfde probleem: de kassa. Vaak is het moeilijk om altijd gemotiveerd medewerkers te vinden. Daarnaast kan je als organisatie de discussies over kastekorten (als je die al kan vaststellen) missen als kiespijn. De oplossing? Een kassa-automaat!  


Dit zijn de voordelen: 

1.     Geen gedoe

Personeelsplanning, wisselgeld zorgen, ziektes opvangen, geld naar de bank brengen,… . Allemaal taken die mee op jouw schouders komen naast alle echte verantwoordelijkheden. Stel je eens voor dat heel die rompslomp wordt overgenomen door één automaatje.   

2.     Altijd juist

Mensen maken fouten. Het automatiseren van de betalingen zorgt ervoor dat je zeker bent van de inkomsten. Opvolgen is eenvoudig. Dat kan in real time via een app. Daarnaast zijn uitgebreide rapportages ook eenvoudig op te halen via je pc.  

3.     Veilig

Werken met bankkaart of -app heeft naast het feit dat iedereen dat altijd bij heeft ook het voordeel dat je geen fysiek geld hebt liggen. Dat betekend dus 0 kans op vals geld en 0 kans op diefstal.

 

Coinmonster bied kassa-automaten speciaal ontworpen voor deze toepassingen aan in zowel aankoop als huur formule. Samen met jouw kijken we wat de noden zijn en passen we zo nodig ons programma aan. Ook de layout op het scherm en de print op de automaat kunnen naar eigen smaak worden aangepast.

 

Bekijk alvast hier de technische fiche of neem direct contact met ons op.

© Coinmonster BV - BE 0692.673.337